СГ «ТАС» виплатила 257 тис. грн за пошкоджений в ДТП кросовер

СГ «ТАС» виплатила 257 тис. грн за пошкоджений в ДТП кросовер

Несприятливі погодні умови – одна з найчастіших причин дорожньо-транспортних пригод. Про це свідчить статистика патрульної поліції.

Злива, ожеледиця, хуртовина, туман подеколи стають справжнім випробуванням для водіїв, пройти яке, на жаль, вдається далеко не всім автомобілістам, навіть якщо в них за плечима чималий досвід за кермом.

В цьому нещодавно мав прикру нагоду переконатися один з клієнтів Страхової групи «ТАС», власник автомобіля Mazda CX-5.

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований за договором «Правильне КАСКО» кросовер, сталася на Волині. На слизькій після сильного дощу дорозі авто повело і занесло в кущі на узбіччі.

Внаслідок інциденту автомобіль зазнав численних пошкоджень кузова: так, було подряпано три крила та дві двері автівки, капот, пороги, передній бампер, решітку радіатора, розбито одне з дзеркал заднього виду, обидві блок-фари та дві «протитуманки».

Страхова група «ТАС», визнавши випадок страховим, в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО», оперативно вивчила обставини справи, організувала проведення відповідних ремонтних робіт та виплатила належне страхове відшкодування, що склало 257000 грн.

Нагадаємо, завдяки своїм безумовним перевагам договір «Правильне КАСКО» є одним з продуктів-бестселерів в лінійці СГ «ТАС». Серед головних особливостей продукту, що забезпечують йому високу популярність у клієнтів, варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які автовласник може вільно комбінувати в залежності від власних потреб, широку територію дії, якісний супровід в режимі 24/7 та оптимальні строки здійснення страховиком виплат.