Понад 754 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за вдарений вантажівкою Mercedes

Понад 754 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за вдарений вантажівкою Mercedes

Прикро, але факт: потрапити в аварію на дорозі може кожен водій, який би досвід за кермом він не мав за плечима, як би суворо не дотримувався правил дорожнього руху і яким би обачним, уважним та відповідальним не був під час кермування. Адже передбачити, як вчинять в тій чи іншій ситуації інші учасники транспортного потоку, просто неможливо. А якщо додати до цього ще й подеколи несприятливі погодні умови, подекуди не найкращий стан доріг, порушення ПДР пішоходами та інші чинники, що призводять до автопригод, стає очевидним, що уникнути аварії виявляється іноді вкрай складно.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Mercedes-Benz E220 сталася у Тернополі. Пропускаючи пішоходів, водій зупинився на переході, як раптом в його автомобіль ззаду врізалася вантажівка Isuzu. Від сильного удару Mercedes відкинуло, і він, вилетівши з проїжджої частини, врізався в стовп на узбіччі.

Пошкоджень зазнали обидва транспортні засоби, та, якщо у вантажного автомобіля в результаті зіткнення було пошкоджено лише передній бампер, то для легковика наслідки цієї «зустрічі» виявилися насправді суттєвими. Так, в аварії було пошкоджено одне праве та обидва лівих крила автомобіля, обидва бампери, деформовано кришку багажного відсіку, розбито один з ліхтарів, блок-фару  та заднє скло.

Страхова група «ТАС», де Mercedes було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», після вивчення обставин автопригоди визнала випадок страховим  та врегулювала, виплативши належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 754023 грн, включаючи компенсацію витрат власника пошкодженої автівки в розмірі 4100 грн на її евакуацію з місця ДТП.

Кошти було перераховано на СТО, де здійснюватиметься ремонт автомобіля.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» є унікальною для вітчизняного ринку автострахування розробкою, що об’єднує в собі п’ять програм страхування наземного транспорту, розрахованих на всі сегменти автовласників – в залежності від їх потреб в рівні страхового захисту, водійського стажу та фінансових можливостей.

Так, за програмою «1 зірка» авто можна застрахувати виключно на випадок великих збитків – в разі викрадення або знищення транспортного засобу. «Двозіркова» програма до того ж стане у нагоді в разі пошкодження автівки внаслідок ДТП, дій третіх осіб, пожежі чи стихійного лиха.  Автовласники, які придбають програму «3 зірки», також мають можливість отримати страхове відшкодування без надання довідки поліції. «Чотиризіркова» програма до всього переліченого вище також  покриває збитки клієнтів, спричинені пошкодженнями авто в результаті інших подій, аніж передбачено програмою «2 зірки». А максимальний страховий захист фінансових інтересів автовласників забезпечує програма «5 зірок», що передбачає розширене покриття за принципом повного КАСКО і до того ж містить низку корисних опцій. Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник може знайти оптимальний для себе варіант страхового захисту, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування, та завжди почуватися впевнено в дорозі. Хто б не опинився поруч…