СГ «ТАС» виплатила понад 337 тис. грн за розбитий напівпричіп

СГ «ТАС» виплатила понад 337 тис. грн за розбитий напівпричіп

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» напівпричіп Wielton, сталася в Польщі.

Тягач, що належить вітчизняній транспортній компанії, використовувався в міжнародних вантажоперевезеннях. Під час проїзду Польщі, на повороті однієї з трас ваговоз раптом занесло, внаслідок чого напівпричіп виїхав на узбіччя та перекинувся. В результаті аварії було пошкоджено задню частину транспортного засобу.

Страхова група «ТАС», де Wielton було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини справи, визнала випадок страховим та врегулювала, виплативши власникові напівпричепа належне за умовами укладеного договору страхове відшкодування. Сума виплати склала 337640 грн.

Нагадаємо,  Страхова група «ТАС» – визнаний лідер вітчизняного ринку автострахування. Компанія вже впродовж багатьох років посідає перше місце на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників як за обсягом залучених премій, так і за сумою виплачених відшкодувань, а також є лідером ринку добровільної «автоцивілки». Традиційно провідні позиції СГ «ТАС» посідає і в сегменті КАСКО. Компанія пропонує до уваги автовласників широкий вибір страхових продуктів, розроблених з урахуванням актуальних потреб та фінансових можливостей різних сегментів автомобілістів.

Як свідчить статистика, страхові продукти від СГ «ТАС» користуються великим попитом у споживачів. Так, лише за минулий рік компанією було укладено 2285111 договорів страхування, з яких 1149916 договорів – з добровільних видів страхування  та відповідно 1135195 – з обов’язкових. Зокрема, за 2020 рік СГ «ТАС» було оформлено 987602 поліси ОСЦПВ,  95208 договорів добровільної «автоцивілки», 48819 договорів КАСКО тощо. В цілому саме СГ «ТАС» торік довірили свій страховий захист 1125819 клієнтів.