Майже 220 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за удар авто в ворота

Майже 220 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за удар авто в ворота

Досвідчені страховики знають: подеколи в страховій практиці зустрічаються випадки, обставини яких інакше ніж курйозними й назвати досить складно. Втім, наслідки їх можуть виявитися зовсім не смішними, а спричинені ними збитки – чималими. Тож і страховий захист й на такі випадки має бути відповідним – гідним та надійним.

Цей інцидент стався на Закарпатті. Клієнт Страхової групи «ТАС», повернувшись пізно ввечері з роботи, хотів, як зазвичай, залишити на ніч свій автомобіль  VW Passat у власному гаражі, розташованому у дворі його ж будинку. Але не впорався з кермуванням і чи то через темряву, чи з якихось інших причин «не вписався» в гаражні ворота, допустивши наїзд на них. В результаті удару було пошкоджено передню частину кузову Passat: капот, бампер, решітку радіатора та одну з блок-фар.

Як з’ясувалося згодом, збиток автовласника внаслідок такого незапланованого «удару по воротах» склав 219917 грн.

Саме цю суму вже за кілька днів після інциденту і виплатила в якості страхового відшкодування своєму клієнтові Страхова група «ТАС», де VW Passat застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, за даними профільного авторитетного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» міцно утримує позиції одного з лідерів страхового ринку, зокрема в сегменті автострахування. Вже впродовж багатьох років компанія посідає перше місце в сегментах обов’язкової та добровільної «автоцивілки», є лідером з виплат за полісами «Зелена картка» та стабільно входить до числа найбільших страховиків на ринку страхування наземного транспорту.