В СГ «ТАС» стартує безпрецедентна акція-вікторина «19 за 19»

В СГ «ТАС» стартує безпрецедентна акція-вікторина «19 за 19»

З нагоди свого 19-річчя, яке компанія святкуватиме 19 жовтня, Страхова група «ТАС» оголошує про проведення безпрецедентної акції-вікторини – «19 за 19».



Лише з 1 до 19 жовтня усі клієнти компанії зможуть перевірити свої знання в галузі страхування та скористатися унікальною акційною пропозицією при купівлі страхових продуктів-бестселерів СГ «ТАС»!

Для цього страхувальник має взяти участь у цікавій вікторині від «іменинниці», витягнути білет та відповісти на кілька питань про те, для чого, власне, потрібне страхування і які вигоди несе клієнтові.

«Проводячи вікторину, ми ставимо собі за мету ще раз звернути увагу наших клієнтів на користь від страхування, - зазначає Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук. – Власне, аби скористатися знижками, страхувальник не повинен надати обов‘язково правильну відповідь: всі клієнти, які беруть участь у вікторині, в будь-якому разі матимуть можливість скористатися акційними умовами. Наша ціль – в певному сенсі освітня: ми хочемо допомогти людям розібратися в тонкощах страхування та зрозуміти, як це працює і навіщо потрібно. Важливо, щоб наші клієнти замислилися над доцільністю страхового захисту та усвідомили його вигоди для себе, тоді і оформлення договору страхування буде прозорим та зрозумілим для них з точки зору його практичного використання».

Зауважимо, що в період дії акції-вікторини клієнти СГ «ТАС» зможуть придбати страхові продукти «ЄвроКАСКО 5 зірок», «Повний автозахист», «Повний житлозахист», «ЄвроКАСКО для виїжджаючих за кордон» та «TAS Travel» зі знижкою 1%+9% або 19%, в залежності від обраної програми страхування.

«Усі продукти з нашого «акційного» переліку є дійсно вартими уваги, адже забезпечують впевненість у майбутньому кожному з нас, - додає Павло Царук. – Крім того, наша акція – чудова можливість зробити правильний вибір та убезпечити себе на випадок будь-яких негараздів для тих, хто ще вагається щодо придбання потрібного договору страхування через недостатність інформації або фінансовий бік питання».
Нагадаємо, святкова акція від СГ «ТАС» триватиме від 1 до 19 жовтня включно по всій території України. Детальну інформацію про умови акції «19 за 19» можна дізнатися в офісах компанії, на сайті СГ «ТАС» та у цілодобовому контакт-центрі за телефоном 0 800 500 195 або 518 з мобільного.