СГ «ТАС» виплатила понад 492 тис. грн за викрадене авто

СГ «ТАС» виплатила понад 492 тис. грн за викрадене авто

Багато хто з автовласників вважає, що найнадійнішим способом захисту автомобіля від викрадення є його зберігання спеціально облаштованих на парковках. Мовляв, там автівки перебувають під постійною охороною, тож вірогідність того, що авто поцуплять, фактично дорівнює нулю. Між тим, практика свідчить, що це далеко не завжди відповідає дійсності.

Насправді зберігання авто на парковці під охороною лише мінімізує ризики автовласника, але не гарантовано убезпечити його від викрадення транспортного засобу,  як, власне, і оснащення авто спеціальними пристроями, що мають стати на заваді зловмисникам при спробі угону.

І в цьому нещодавно мав прикру нагоду переконатися один зі страхувальників СГ «ТАС», власник автомобіля Honda Accord.  Залишивши своє авто напередодні ввечері на стоянці в спальному районі Києва, чоловік був впевнений, що його автомобіль – у повній безпеці. Але вийшло інакше.  Вранці власник, прийшовши на парковку, виявив, що автівка зникла. Правоохоронці, що прибули на місце події, вжили всіх заходів задля пошуку Accord по гарячих слідах, але намарно: знайти автомобіль не вдалося. На сьогодні пошуки авто та осіб, причетних до його викрадення, тривають. Водночас Страхова група «ТАС», де Honda було застраховано за програмою «1 зірка» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала, виплативши автовласникові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума страхової виплати склала 492156 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» є унікальною розробкою СГ «ТАС», що включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та різної вартості. Таким чином, кожен автовласник в залежності від власних потреб у рівні страхового захисту та своїх фінансових можливостей може обрати оптимальний варіант страхування авто за прийнятною для себе ціною. І це все – в рамках одного договору, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування та розроблений з урахуванням реальних потреб автомобілістів.