СГ «ТАС» посіла перше місце на страховому ринку в 11 областях України

СГ «ТАС» посіла перше місце на страховому ринку в 11 областях України

Страхова група «ТАС» за підсумками своєї роботи в І кварталі увійшла в ТОП-5 страховиків регіону в усіх областях України. Такі дані наводить видання Insurance TOP.

При цьому в 11 областях країни із 24-х компанія очолила рейтинги страховиків регіону, що є абсолютним рекордом на ринку.

Зокрема за результатами січня – березня СГ «ТАС» традиційно підтвердила своє лідерство на регіональному страховому ринку Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Миколаївщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. Крім того, за підсумками звітного періоду компанія посіла перше місце серед страховиків Запорізької області, де торік була третьою.

Варто зауважити, що, як і попередні роки, в багатьох регіонах СГ «ТАС» не просто переконливо   утримує першість за обсягом надходжень, а й з величезним відривом обходить навіть найближчих конкурентів. Так, сума залучених СГ «ТАС» премій на Луганщині на 34% перевищує обсяг платежів, зібраних страховиком, який посів другу сходинку в рейтинговій таблиці. Водночас на Івано-Франківщині та Черкащині відрив  СГ «ТАС» від срібного призера регіональних «перегонів» склав  47% та 63% відповідно. В свою чергу, на Кіровоградщині цей показник сягнув 74%, але й це ще не межа!

Наприклад, на Тернопільщині, Хмельниччині та Житомирщині обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищує суму премій найближчих конкурентів в 3,3, 3,5 та 3,9 рази відповідно! Та найвищий рекорд компанія встановила на Миколаївщині: обсяг надходжень СГ «ТАС» в цьому регіоні перевищує суму премій, залучених страховиком, який посів друге місце, понад в п’ять разів!

Водночас на Донеччині, Рівненщині та Херсонщині Страхова група «ТАС» за підсумками І кварталу здобула «срібло», а на Вінниччині, Закарпатті, Полтавщині та Чернігівщині – почесну «бронзу».

Четверте місце СГ «ТАС» посіла в Дніпропетровській області, а також Львівській та Чернівецькій, де торік була п’ятою та шостою відповідно.

І замкнула ТОП-5 найбільших страховиків регіону СГ «ТАС» на Київщині та Харківщині, а також на Одещині, де за підсумками І кварталу минулого року посідала шосту сходинку рейтингу.

Загалом порівняно з відповідними показниками за січень – березень минулого року за підсумками І кварталу 2022-го СГ «ТАС» покращила свої рейтингові позиції в чотирьох регіонах України.