СГ «ТАС» за підсумками 11 місяців вчергове підтвердила лідерство на ринку ОСЦПВ

СГ «ТАС» за підсумками 11 місяців вчергове підтвердила лідерство на ринку ОСЦПВ

Як свідчить статистика Моторного (транспортного) страхового бюро України, протягом січня – листопада минулого року учасниками страхового ринку було залучено за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників 5583,7 млн грн страхових премій, що на 21,1% перевищує відповідний показник за одинадцять місяців 2019-го.

Загальна кількість оформлених полісів ОСЦПВ, що розпочали свою дію в січні – листопаді 2020 року, сягнула 7610374 – це на 3,6% більше аналогічного показнику за звітний період позаминулого року.

Страхова група «ТАС», яка впродовж останніх років посідає перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», за результатами одинадцяти місяців 2020 року вчергове підтвердила своє беззаперечне лідерство: сума платежів, залучених компанією протягом вказаного періоду, склала 652,05 млн грн.

Таким чином, частка компанії на ринку становить 11,7% – і це найвищий показник серед вітчизняних страховиків, що працюють в сегменті ОСЦПВ.

В січні – листопаді 2020 року учасниками ринку було врегульовано 132683 вимоги, за якими було відшкодовано сумарно 2563,5 млн грн. Страхова група «ТАС», яка за звітний період виплатила 291,66 млн грн відшкодувань, і за цим критерієм утримує безперечне лідерство.

Залишається додати, що Страхова група «ТАС» входить до числа страховиків, що найшвидше врегульовують страхові випадки за полісами ОСЦПВ. Так, за останніми даними, середній термін виплати страхового відшкодування за полісом «автоцивілки» в СГ «ТАС» становить 26 днів.