Понад 97% клієнтів СГ «ТАС» готові рекомендувати свого страховика друзям та знайомим

Понад 97% клієнтів СГ «ТАС» готові рекомендувати свого страховика друзям та знайомим

Наприкінці 2020 року Страхова група «ТАС» провела традиційне опитування клієнтів, спрямоване на отримання об’єктивної інформації «з перших вуст» щодо рівня задоволеності якістю надаваних компанією послуг. Окрім власне оцінювання рівня сервісу, клієнтам було запропоновано відповісти ще на декілька питань від СГ «ТАС», що стосувались, зокрема, відповідності продуктів страховика їх очікуванням та вимогам, зацікавленості в комплексних продуктах, швидкості врегулювання збитків тощо.

В опитуванні взяли участь понад 125 тисяч клієнтів СГ «ТАС» із різних куточків країни.

Отже, як свідчать результати проведеного дослідження, 97,1% страхувальників повністю задоволені рівнем страхових послуг від СГ «ТАС» і готові рекомендувати компанію як надійного страховика своїм друзям, колегам та знайомим. При цьому 98% респондентів оцінили якість обслуговування в компанії найвищими балами. Серед основних переваг СГ «ТАС» опитані відзначили: компетентність фахівців – на це вказали 93,5% респондентів; якісний супровід клієнтів на всіх етапах дії договору, від його укладення до врегулювання збитку,  – про це сказали 93% респондентів; оперативність здійснення виплат страхових відшкодувань – це відзначили 95,1% респондентів з числа тих, в кого траплялись страхові випадки. Водночас 95,2% опитаних в ході дослідження відзначили розмаїття страхових продуктів СГ «ТАС», що дозволяє задовільнити потреби у страховому захисті різних сегментів клієнтів. Крім того, 92,4% респондентів в якості переваг Страхової групи «ТАС» вказали гнучкість програм страхування та можливість в залежності від власних потреб у рівні страхового захисту комбінувати їх умови в рамках одного договору страхування. 88,9% опитаних також відзначили зваженість цінової політики страховика в частині страхових платежів, що дозволяє кожному клієнтові обрати оптимальну програму страхування за прийнятною для себе ціною.

В цілому, як показали результати опитування, при виборі страхової компанії переважна більшість клієнтів акцентує увагу на репутації страховика, керується інформацією щодо його стабільності та надійності. Про це заявили 92% опитаних. В свою чергу, 90,4% респондентів відзначили, що, обираючи для себе договір страхування, звертають увагу на наявність цікавих та корисних для себе опцій та готові заплатити дорожче за договір, але натомість бути впевненим в тому, що в разі будь-яких негараздів отримують від свого страховика належну допомогу. При цьому лише 6% опитаних вказали, що головним критерієм для них при виборі страхової компанії є ціна договору.

Загалом 90,1% з числа опитаних клієнтів СГ «ТАС» зазначили, що налаштовані на тривалу співпрацю зі своїм страховиком та навіть не розглядають варіант його зміни. Тому для них вкрай важливо вчасно отримувати інформацію про закінчення терміну дії договору страхування для його пролонгації, аби не опинитися раптом в ситуації, коли поліс доведеться купувати в першого зустрічного страховика, просто аби уникнути штрафу за відсутність необхідного документа. Крім того, 86,7% опитаних вказали, що хотіли б отримувати від компанії повідомлення про нові страхові продукти та програми, інформацію про проведення акцій тощо.

До речі, 89,9% респондентів в ході опитування зазначили, що в продуктовій лінійці СГ «ТАС», окрім обов’язкової  «автоцивілки», їх цікавлять комплексні  договори страхування, наприклад, «Повний автозахист» та «Повний житлозахист». 92,2% опитаних також виявили зацікавленість в страхових продуктах, пов’язаних зі страхування здоров’я, зокрема «ТАС-Доктор».

Нагадаємо, телефонні опитування клієнтів, метою яких є отримання достовірної інформації безпосередньо від споживачів послуг щодо якості обслуговування в компанії, проводяться СГ «ТАС» на постійній основі, дозволяючи компанії максимально швидко реагувати на виклики ринку, оперативно оновлювати програми страхування задля їх відповідності актуальним потребам та очікуванням страхувальників та постійно вдосконалювати свої сервіси.