Обсяг виплат СГ «ТАС» в січні – березні перевищив 244 млн грн

Обсяг виплат СГ «ТАС» в січні – березні перевищив 244 млн грн

За перші три місяці 2022 року Страхова група «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування 244,06 млн грн відшкодувань.

Перше місце в портфелі виплат компанії з часткою 45,65% посіла обов’язкова «автоцивілка»: за полісами ОСЦПВ було відшкодовано 111,41 млн грн – це на 7,3% перевищує відповідний показник за січень – березень минулого року.

Понад чверть всіх виплат страховика за звітний період – 28,17% – припало на КАСКО: за договорами страхування наземного транспорту СГ «ТАС» виплатила 68,75 млн грн.

Третє місце в портфелі виплат компанії з часткою 16,2% посіло ДМС: за договорами добровільного медичного страхування СГ «ТАС» за І квартал 2022 року виплатила 39,54 млн грн.

Водночас за полісами «Зелена картка» було виплачено 15,8 млн грн, що становить 6,47% від загального обсягу виплат компанії за звітний період.

За договорами страхування майна СГ «ТАС» в січні – березні виплатила 1,86 млн грн, що на 23,6% перевищує відповідний показник за аналогічний період минулого року.

За іншими договорами страхування СГ «ТАС» за три місяці поточного року виплатила в якості страхових відшкодувань 6,7 млн грн.

Нагадаємо, попри війну, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний страховий захист для понад мільйона своїх клієнтів. Цілодобовий контакт-центр компанії працює у штатному режимі, приймаючи та опрацьовуючи всі звернення клієнтів та надаючи їм всебічну інформаційно-консультаційну підтримку, а також фіксуючи страхові випадки за всіма укладеними договорами.