СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку ОСЦПВ

СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку ОСЦПВ

Авторитетне профільне видання Insurance TOP оприлюднило дані про результати роботи вітчизняного страхового ринку за дев‘ять місяців поточного року.

Як свідчать опубліковані рейтинги, Страхова група «ТАС» продовжує зміцнювати свої позиції серед визнаних лідерів ринку, щоразу піднімаючись все вище у рейтингових таблицях. Зокрема, це стосується сегменту автострахування. Так, за підсумками трьох кварталів СГ «ТАС» виборола почесне «срібло» на ринку обов‘язкової «автоцивілки», тоді як рік тому посідала третю сходинку відповідного рейтингу. Нагадаємо, обсяг страхових платежів за полісами ОСЦПВ за вказаний період склав 204 203, 8 тис. грн. Водночас в якості страхових відшкодувань СГ «ТАС» за полісами обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників виплатила 88 450,1 тис. грн.

В свою чергу, обсяг страхових платежів, зібраних за договорами добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, забезпечив СГ «ТАС» підйом у відповідному рейтингу на одну сходинку у порівнянні з показниками за аналогічний період минулого року: за результатами січня – вересня 2017-го компанія посіла друге місце серед найкращих з кращих.
Так, за вказаним договорами за три квартали 2017 року було зібрано 17 549,6 тис. грн страхових платежів, відшкодовано 2 336,9 тис. грн.
Стабільно провідні позиції Страхова група «ТАС» утримує і на ринку страхування наземного транспорту – компанія традиційно увійшла до «десятки» найпотужніших автостраховиків країни. За статистикою, впродовж вказаного періоду обсяг страхових надходжень за договорами КАСКО досяг позначки 107 652,3 тис. грн, а сума виплат – 61 939,8 тис. грн.

Окрім того, СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки»: обсяг страхових премій компанії за зазначений період склав 184 687,8 тис. грн, що на 54% перевищує суму платежів, зібраних страховиком, який посів другу сходинку відповідного рейтингу. В свою чергу, обсяг виплат СГ «ТАС» за полісами «Зелена картка» за дев‘ять місяців склав 67 111,3 тис. грн.