СГ «ТАС» посіла четверте місце на ринку страхування фізичних осіб

СГ «ТАС» посіла четверте місце на ринку страхування фізичних осіб

Страхова група «ТАС» увійшла в ТОП10 страховиків за обсягом страхових надходжень за договорами з фізичними особами. Такі дані оприлюднило інтернет-видання «Фориншурер» з посиланням на офіційний звіт Нацкомфінпослуг за підсумками роботи страхового ринку в січні – вересні 2015 року.

Загалом за дев’ять місяців поточного року вітчизняні страховики отримали від клієнтів – фізичних осіб 7269,2 млн. грн. валових страхових премій, що на 7,2% перевищує показники за аналогічний період минулого року. Так, за договорами страхування наземного транспорту було зібрано 1487,3 млн. грн. страхових платежів, що складає 20,5% від загального обсягу платежів, отриманих від фізичних осіб.

В свою чергу, за полісами обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності автовласників надійшло 1792,3 млн. грн. (24,7% від загального обсягу надходжень від фізичних осіб).

На медичне страхування (безперервне страхування здоров’я) припадає 7,8% (566,3 млн. грн.) ринку страхування фізичних осіб. Ще 3,8% всіх платежів (277,4 млн. грн.) було зібрано за договорами страхування від нещасних випадків.

Страхова група «ТАС» за підсумками дев’яти місяців 2015 року увійшла до ТОП10 страховиків за обсягом зібраних премій за договорами з фізичними особами, посівши почесне четверте місце. Так, згідно з фінансовою звітністю за результатами січня – вересня компанія отримала за договорами, укладеними з фізичними особами, 288131 тис. грн. страхових платежів. Загалом з фізичними особами протягом зазначеного періоду СГ «ТАС» було укладено 291880 договорів.