Понад 1,35 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Понад 1,35 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: відшкодування в розмірі понад 1,35 млн грн було перераховано власникові автомобіля BMW X5, пошкодженого в ДТП.

Інцидент, внаслідок якого кросовер зазнав численних пошкоджень, стався на Житомирщині. В повороті  автомобіль занесло – і він, вилетівши з дороги, на швидкості в’їхав в кювет на узбіччі, густо засадженому кущами.

Годі й казати, що наслідки аварії виявилися просто катастрофічними: автомобіль зазнав настільки серйозних пошкоджень, що згодом його було визнано фактично знищеним.

Страхова група «ТАС», де кросовер було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала страховий випадок та врегулювала, в повному обсязі виплативши належне страхове відшкодування – в розмірі понесених автовласником збитків. Сума виплати склала 1356228 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок», розроблений СГ «ТАС» з урахуванням сучасних трендів ринку та у відповідності із актуальними потребами автовласників, включає в себе п’ять різних за наповненням програм автострахування.

Так, за програмою «1 зірка» СГ «ТАС» приймає на страхування транспортні засоби виключно на випадок знищення або викрадення,  тобто великих збитків. За програмою «2 зірки» автомобілісти отримують захист на випадок пошкодження авто внаслідок ДТП, пожежі, дій третіх осіб тощо.

Водночас за програмою «3 зірки» клієнти СГ «ТАС» також можуть скористатися можливістю отримати виплату без надання довідки поліції. В свою чергу,  за «чотиризірковою» програмою до всього переліченого автовласники можуть убезпечити себе на випадок пошкодження транспортного засобу в результаті інших подій, аніж вказані вище. І максимальний страховий захист фінансових інтересів автовласників за принципом повного КАСКО СГ «ТАС» забезпечує в рамках програми «5 зірок», що включає в себе розширене страхове покриття, в тому числі на випадок гідроудару, пошкодження шин, дисків, державних номерів авто, а також передбачає прискорену виплату страхового відшкодування та VIP-сервіс впродовж всього періоду дії договору.