Понад 410 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором КАСКО

Понад 410 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором КАСКО

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi A6, сталася на Житомирщині. На слизькій після сильного дощу дорозі авто почало заносити, водій не зміг впоратися з керуванням, з’їхав з траси і врешті допустив наїзд транспортного засобу на відбійник. В результаті інциденту було пошкоджено лівий бік кузову автомобіля:  обидва крила та дві двері.

Страхова група «ТАС», де Audi A6 застраховано за договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань максимально швидко врегулювала його, виплативши автовласникові відповідне страхове відшкодування в розмірі його збитків. Сума виплати склала 410385 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» за підсумками минулого року виплатила за укладеними договорами страхування загалом понад 904 млн грн, в тому числі за договорами автострахування –КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленої картки» – майже 750 млн грн.

Варто зауважити, що СГ «ТАС» вже впродовж багатьох років посідає лідируючі позиції на ринку автострахування і заслужено користується репутацією стабільного та надійного страховика для понад 1 мільйона клієнтів, кількість яких щороку зростає. Так, лише минулого року компанією було укладено близько 2,15 млн договорів страхування, з яких майже 900 тис. – полісів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, понад 175 тис. договорів добровільної «автоцивілки» та 69 тис. договорів страхування наземного транспорту.