За пошкоджений в ДТП кросовер СГ «ТАС» виплатила 642 тис. грн

За пошкоджений в ДТП кросовер СГ «ТАС» виплатила 642 тис. грн

Ями, вибоїни та загалом незадовільний стан дорожнього покриття є однією з найбільш розповсюджених причин ДТП в Україні. Про це свідчить статистика Патрульної поліції.  І наслідки таких ДТП часто-густо бувають досить сумними.

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» кросовер Audi Q7, сталася в Луцьку і причиною її, принаймні почаcти, став саме незадовільний стан дорожнього покриття, а точніше – яма посеред  дороги.

В сутінках водій автомобіля Mercedes, який їхав перед  Audi, одразу не помітив вибоїну, а коли  побачив, різко загальмував – аби не влетіти в неї. Та якщо це йому вдалося, то запобігти удару ззаду – на жаль, ні. Водій кросовера не зміг вчасно зреагувати на гальмування Mercedes – і врізався в нього. В результаті зіткнення пошкоджень зазнали обидві автівки. Так, у Mercedes було пошкоджено задній бампер, у  Audі – капот, передній бампер, решітку радіатора, розбито одну з блок-фар.

Страхова група «ТАС», де кросовер застраховано за договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим та оперативно врегулювала: менш ніж за два тижні після аварії компанія виплатила страхове відшкодування в розмірі заподіяних клієнтові збитків. Сума виплати склала 642048 грн.

Нагадаємо, навіть в умовах повномасштабної війни Страхова група «ТАС» ані на хвилину не зупиняла свою роботу, продовжуючи обслуговувати клієнтів та виконуючи свої зобов’язання перед ними в рамках укладених договорів страхування. Так, за підсумками семи місяців поточного року, включаючи понад п’ять місяців повномасштабної війни, компанія виплатила в якості страхових відшкодувань понад 504 млн грн, з яких понад 413 млн грн припало на договори автострахування: КАСКО, ОСЦПВ та «Зелену картку».