Понад 1,12 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене в ДТП авто

Понад 1,12 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене в ДТП авто

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi SQ7, сталася на Вінниччині: на путівці позашляховик не зміг розминутися з автомобілем Daewoo. В результаті лобового удару  суттєвих пошкоджень зазнали обидві автівки. Так, у Daewoo було деформовано капот, решітку радіатора, передній бампер, два передні крила, розбито обидві блок-фари та лобове скло. Водночас у Audi внаслідок зіткнення було пошкоджено капот, передній бампер, обидва передні крила та двері, розбито скло на двох дверях та блок-фару.

Страхова група «ТАС», де позашляховик було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчила обставини випадку та визнала його страховим. В рамках своїх зобов’язань страховик організував проведення всіх необхідних заходів для належного врегулювання події та здійснив виплату відповідного страхового відшкодування. Сума виплати склала 1124105 грн.

Нагадаємо, попри війну, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний страховий захист своїм клієнтам. Так, цілодобовий контакт-центр компанії приймає та опрацьовує звернення клієнтів за всіма укладеними договорами страхування та надає всебічну консультаційно-інформаційну підтримку. 

Загалом за три місяці поточного року СГ «ТАС» було виплачено за укладеними договорами страхування понад 244 млн грн відшкодувань, з яких 195,96 млн грн – за договорами автострахування: полісами ОСЦПВ, КАСКО та «Зеленою карткою».