Майже 420 тис. грн склала виплата СГ «ТАС» за пошкоджену в аварії вантажівку

Майже 420 тис. грн склала виплата СГ «ТАС» за пошкоджену в аварії вантажівку

Ями, вибоїни та загалом незадовільний подекуди стан дорожнього покриття додають чимало клопотів водіям та є однією з найбільш розповсюджених причин аварій. Принаймні про це свідчить статистика Патрульної поліції.

Саме незадовільний стан асфальтового покриття почасти став причиною і дорожньо-транспортної пригоди, в якій зазнав численних та суттєвих пошкоджень застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль DAF FT XF 105.

Цей інцидент стався на Житомирщині. Під час руху вантажівка раптом в’їхала в яму на дорозі, після чого вилетіла на узбіччя. В результаті пригоди було пошкоджено передню частину тягача: капот, дві двері та два крила, бампер, решітку радіатора, обидві блок-фари.

Страхова група «ТАС», де вантажний автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала страховий випадок та в рамках своїх зобов’язань врегулювала його, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування, що склало 419537 грн.

Варто зауважити, що загалом за десять місяців воєнного 2022 року Страхова група «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування майже 739 млн грн відшкодувань, левова частка яких – понад 612 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».

Нагадаємо, за даними спеціалізованого видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» за результатами своєї роботи в І півріччі поточного року традиційно очолила рейтинг страховиків в сегментах  обов’язкового та добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Крім того, компанія посіла перше місце за показником виплат за полісами «Зелена картка», а також підтвердила провідні позиції в сегменті КАСКО, увійшовши в ТОП-5 найбільших страховиків країни на ринку страхування наземного транспорту.