Понад 520 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за розбитий мікроавтобус

Понад 520 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за розбитий мікроавтобус

Більшість водіїв, відправляючись на своїй автівці в далеку путь, зазвичай ретельно перевіряють технічний стан свого автомобіля, запасаються необхідними на випадок можливих в дорозі поламок інструментами, поповнюють запаси автохімії, що може стати у нагоді, – словом, всіляко дбають про те, щоб залізний кінь не підвів. А ось про стан власного здоров’я, нездужання, погане самопочуття чи просто перевтому, що можуть датися взнаки під час поїздки, подеколи навіть не замислюються. І даремно. Адже саме проблеми зі здоров’ям водія часто-густо стають причиною серйозних дорожньо-транспортних пригод.

Аварія із застрахованим Страховою групою «ТАС» мікроавтобусом Citroën Jumper сталася на Харківщині. Водієві, який був в дорозі вже близько доби, раптово стало зле за кермом. Чоловік відчув запаморочення та зрештою втратив свідомість. Мікроавтобус  продовжив некерований рух, аж поки не вилетів в кювет та не врізався в дерево.  На щастя, водій внаслідок аварії серйозно не постраждав, а ось Jumper зазнав численних пошкоджень. Так, в результаті удару було пошкоджено обидва передні  крила та двері машини, розбито лобове скло, решітку радіатора, блок-фари, деформовано капот та бампер.

За висновком експертизи, загальний збиток власника транспортного засобу в результаті аварії склав 526951 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» оперативно і в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» своєму страхувальникові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» – один з найпопулярніших продуктів для автомобілістів в лінійці СГ «ТАС». Серед головних особливостей договору варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які страхувальник може комбінувати в залежності від власних потреб. Договором передбачені розширені можливості в частині виплат без довідок компетентних органів та компенсація витрат на порятунок авто, евакуатор тощо.  Виплати за договором здійснюються в строк до 15 робочих днів за всіма випадками, окрім викрадення чи знищення авто, за якими відшкодування виплачується в термін до 25 робочих днів.