СГ «ТАС» виплатила 335 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 335 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: відшкодування в розмірі 334984 грн було перераховано власникові автомобіля Toyota Land Cruiser 200, пошкодженого в результаті аварії на Закарпатті.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася вночі. На слизькій через ожеледицю дорозі водій не впорався з керуванням, внаслідок чого позашляховик з‘їхав на узбіччя і врізався в паркан приватного будинку. В результаті удару було пошкоджено кузов автомобіля, зокрема бампери, решітку радіатора тощо.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала страховий випадок та в рамках своїх зобов’язань врегулювала його шляхом виплати належного страхового відшкодування.

Нагадаємо, в умовах воєнного стану Страхова група «ТАС» продовжує працювати та виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, забезпечуючи їм надійний страховий захист. Контакт-центр компанії працює в режимі 24/7, приймаючи та опрацьовуючи звернення клієнтів та повідомлення про настання страхових випадків, а також надаючи всебічну інформаційно-консультаційну підтримку.