Майже 454 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Майже 454 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» кросовер Lexus RX350, сталася на околиці Києва.  Причиною ДТП стале банальне дрібне порушення одним з водіїв правил дорожнього руху, а ось наслідки виявилися суттєвими: збитки лише власника пошкодженого Lexus сягнули майже пів мільйона гривень.

Кросовер рухався в транспортному потоці, коли в нього несподівано врізався інший автомобіль – Audi A4, водій якого припустився помилки та не врахував дорожню обстановку. В результаті зіткнення серйозних пошкоджень зазнали обидва авто. Зокрема у автомобіля винуватця пригоди було пошкоджено передню частину кузову: бампер, праві крило та двері. Водночас у Lexus, удар по якому прийшов зліва, внаслідок зіткнення було пошкоджено обидва лівих крила, дві двері, пороги, диск одного з коліс, а також передній бампер.

Страхова група «ТАС», де кросовер застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до вивчення обставин пригоди, за результатами якого випадок було визнано страховим та врегульовано шляхом виплати відповідного страхового відшкодування в розмірі завданих автовласникові збитків. Сума виплати склала 453955 грн.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» вигідно відрізняється від інших договорів автострахування, представлених на ринку, цілою низкою переваг. Так, цей продукт передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків, які відповідно до потреб автовласника можна вільно комбінувати, розширену територію дії, оптимальні строки здійснення страхових виплат та забезпечення якісного сервісного обслуговування впродовж всього періоду дії договору.