СГ «ТАС» виплатила понад 380 тис. грн за самозаймання двигуна

СГ «ТАС» виплатила понад 380 тис. грн за самозаймання двигуна

Багато хто з водіїв вважають, що чи не єдина причина можливого пошкодження їх авто – аварія. І – помиляються. Принаймні про це свідчить страхова практика.

Інцидент, в результаті якого зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль BMW X5, стався на трасі неподалік від Полтави. Просто під час руху водій кросовера помітив, що з-під капоту авто з’явився дим. Як з’ясувалося, через самозаймання загорівся двигун автівки.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про пригоду, оперативно взялася до вивчення її обставин. Випадок було визнано страховим. З метою якнайшвидшого його врегулювання страховиком було організовано проведення відповідної експертизи для визначення розміру завданої автовласникові матеріальної шкоди. За оцінкою експертів, збиток склав 382577 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» покриває максимальний перелік страхових ризиків, в тому числі ДТП, пожежу, стихійні лиха, протиправні дії третіх осіб, незаконне заволодіння автомобілем тощо, які в залежності від потреб автовласника можна комбінувати. Серед інших переваг договору варто відзначити розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, якісне сервісне обслуговування і супровід впродовж всього періоду дії договору, а також оптимальні строки виплат.