СГ «ТАС» виплатила 373 тис. грн водієві, який переплутав педалі за кермом

СГ «ТАС» виплатила 373 тис. грн водієві, який переплутав педалі за кермом

Порушення правил дорожнього руху – найбільш розповсюджена причина всіх аварій на дорогах. Втім, зустрічаються в страховій практиці й такі випадки, причини яких інакше як курйозними й назвати складно. Чого не можна сказати про  їх наслідки – матеріальні збитки від них часто-густо бувають просто величезними! Саме тому автовласникам так важливо завчасно дбати про надійний страховий захист на дорозі на випадок будь-яких негараздів, в тому числі тих, які, на перший погляд, і здаються абсолютно неймовірними.

Дорожньо-транспортна пригода із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Ford Edge сталася в Дніпрі. Входячи в поворот, водій випадково переплутав педалі гальма і газу. Наслідком цієї прикрої помилки стала аварія – кросовер врізався в огорожу. В результаті інциденту було пошкоджено передню частину автівки – бампер та решітку радіатора. На щастя, сам водій завдяки подушкам безпеки не постраждав.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором  «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та врегулювала збиток, виплативши клієнтові страхове відшкодування в розмірі 373039 грн.

Нагадаємо, за інформацією авторитетного видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя 2021 року Страхова група «ТАС» посідає четверте місце на ринку за обсягом виплат, здійснених за укладеними договорами страхування. Так, лише за січень – червень поточного року компанія виплатила понад 553,7 млн грн відшкодувань, з яких 272,9 млн грн – за договорами обов’язкового страхування, 185,4 млн грн – за договорами майнового страхування, 91 млн – за договорами особистого страхування тощо.

Зазначимо, що за статистикою СГ «ТАС» щодня виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,4 млн грн, з яких 3,6 млн грн – за договорами автострахування: обов’язковою «автоцивілкою», договорами КАСКО та «Зеленою карткою».