СГ «ТАС» врегулювала за договором КАСКО страховий випадок в Польщі на суму 269 тис. грн

СГ «ТАС» врегулювала за договором КАСКО страховий випадок в Польщі на суму 269 тис. грн

Менше двох тижнів  знадобилося фахівцям СГ «ТАС», аби врегулювати страховий випадок, що стався  за кордоном із застрахованим за договором «ЄвроКАСКО» автомобілем Mercedes-Benz C200.

Рухаючись в транспортному потоці вулицею одного з польських міст, водій Mercedes  в порушення ПДР не надав перевагу в русі автомобілю Toyota, який виїжджав на перехрестя. В результаті зіткнення пошкоджень зазнали обидві автівки. Так, у Toyota було пошкоджено передню частину кузову – капот, бампер, решітку радіатора та блок-фари. Водночас в Mercedes внаслідок аварії було пошкоджено два крила, дві двері та пороги.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та оперативно врегулювала, виплативши клієнту належне відшкодування в розмірі завданих йому збитків. Сума виплати склала 268845 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та, відповідно, різної вартості. Так, програма «1 зірка» передбачає покриття виключно великих збитків – внаслідок знищення або викрадення авто. За програмою «2 зірки» СГ «ТАС» до того ж відшкодує збитки автовласника в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо. За «тризірковою» програмою страхувальники також мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції. Програма «4 зірки» покриває збитки автовласника при пошкодженні авто, що було спричинене іншими подіями, аніж перелічені вище. Водночас за програмою «5 зірок» СГ «ТАС» забезпечує розширене покриття за принципом повного КАСКО та захищає на випадок будь-яких негараздів, що можуть трапитися з авто.

Залишається додати, що договір «ЄвроКАСКО» має розширену територію дії і забезпечує надійний захист фінансових інтересів автовласника як в Україні, так і за кордоном.