Понад 800 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад 800 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Наразі в Україні вже нікого не здивуєш примхами погоди: ураганні вітри, пилові бурі, повені, смерчі та навіть торнадо – власне, все те, що ще десять років тому здавалося майже нереальним для наших широт, сьогодні сприймається як буденність. Чи не кожен випуск теленовин не обходиться без повідомлення про якісь природні катаклізми, від яких потерпають мешканці тих чи інших регіонів країни, а стрічки соціальних мереж щодня рясніють інформацією про шкоду, заподіяну черговим лихом. А збитки, спричинені стихійними явищами, насправді виявляються чималими: підтоплені оселі, зірвані з будинків дахи, пошкоджені автомобілі, порвані дроти ліній електропередач, повалені паркани тощо.  Зрозуміло, що власним коштом впоратися з такими серйозними наслідками негоди часто-густо виявляється, щонайменше, дуже непросто. І тут справжнім порятунком стає страхування.

Нещодавно в цьому переконався один зі страхувальників СГ «ТАС», авто якого Mercedes-Benz S350 було пошкоджено на Житомирщині. Штормовий вітер, що вирував регіоном, призвів до падіння дерев, обриву ліній електропередач та пошкодження будинків та автомобілів.  Так, на Mercedes просто під час руху через сильний порив вітру впало велике дерево, що росло на узбіччі. На щастя, водій та його пасажири в результаті інциденту не постраждали, а ось пошкодження автомобіля виявилися суттєвими. Зокрема було пошкоджено капот, бампер, розбито решітку радіатора та обидві блок-фари.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим та оперативно врегулювала його, виплативши автовласникові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 800077 грн. Крім того, СГ «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за договором КАСКО оплатила послуги евакуатора, що перевозив пошкоджену автівку з місця пригоди на СТО, де здійснюватиметься її відновлювальний ремонт.

Нагадаємо, головними особливостями договору «Правильне КАСКО» є покриття максимального переліку страхових ризиків, які в залежності від потреб автовласника можна вільно комбінувати, розширені можливості в частині виплат без довідок компетентних органів, оптимальні строки виплат тощо.