За розбите в аварії авто СГ «ТАС» виплатила 721 тис. грн

За розбите в аварії авто СГ «ТАС» виплатила 721 тис. грн

Лише за офіційними даними, торік в Україні сталося 168107 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинула 3541 особа і ще 31974 особи було травмовано. Про це повідомляє Патрульна поліція України. Найбільш розповсюдженою причиною аварій на дорогах стало нехтування водіями Правилами дорожнього руху: хтось когось не пропустив, хтось не помітив сигнал світлофору, хтось намагався в останню мить проскочити, адже дуже поспішав. Та якою б не була аргументація порушників, суті справи це не змінює: кожне таке порушення несе небезпеку для життя та здоров’я людей і призводить до колосальних збитків.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Volvo XC90 сталася на одній з центральних  вулиць Івано-Франківська. Коли водій виконував лівий поворот, в його авто несподівано врізався мікроавтобус Ford Transit, який рухався в попутному  напрямку. Водій мінівена, поспішаючи у справах, необачно вирішив не чекати, поки Volvo поверне ліворуч, та обігнати його. Але не вийшло. Внаслідок зіткнення серйозних пошкоджень зазнали обидва автомобілі. Зокрема у застрахованого СГ «ТАС» авто було пошкоджено ліву частину кузова: переднє крило, двері, пороги. За висновком експертизи загальний збиток власника Volvo склав  720921 грн.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано  за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, виплативши клієнтові належне відшкодування в розмірі його збитків.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та різної вартості, завдяки чому кожен автовласник в залежності від своїх потреб в страхуванні та фінансових можливостей може обрати оптимальний варіант страхового захисту за прийнятною для себе ціною.