За розбитий BMW СГ «ТАС» виплатила понад 885 тис. грн

За розбитий BMW СГ «ТАС» виплатила понад 885 тис. грн

Аварія із застрахованим Страховою групою «ТАС» позашляховиком BMW Х5 сталася в Донецькій області. Автомобіль рухався трасою, коли із «зустрічки» просто на нього на чималій швидкості вилетів автобус Mercedes, водій якого намагався здійснити обгін іншого транспортного засобу. Незважаючи на всі зусилля обох водіїв, які вдалися до екстреного гальмування, уникнути зіткнення не вийшло.

В результаті аварії обидві автівки зазнали значних пошкоджень. Зокрема в BMW Х5 було серйозно пошкоджено передню частину кузова: обидва передніх крила, двері, бампер, решітку радіатора тощо.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про випадок, який згодом було визнано страховим, оперативно взялася до вивчення обставин пригоди та врегулювання події.

За висновком експертизи збиток клієнта компанії, заподіяний йому внаслідок аварії, склав 885548 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування швидко і в повному обсязі і виплатила СГ «ТАС» в якості страхового відшкодування власникові BMW.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років міцно утримує позиції лідера на ринку автострахування України. Так, за інформацією впливового спеціалізованого видання Insurance TOP, компанія посідає перше місце на ринку як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки», а також входить в ТОП-6 найбільших страховиків на ринку КАСКО.