СГ «ТАС» виплатила понад 480 тис. грн за затоплене авто

СГ «ТАС» виплатила понад 480 тис. грн за затоплене авто

Буревії, повені, зливи, смерчі, лісові пожежі, торнадо, землетруси та виверження вулканів – стихійні лиха в світі останнім часом суттєво почастішали. Не є виключенням в цьому сенсі і Україна. І, хоча про руйнівні землетруси та цунамі в нас, на щастя, не йдеться, повідомленнями про масштабні пожежі, зливи та потужні буревії, в полоні яких опинилися ті чи інші регіони країни, ледь не щодня рясніють інформаційні стрічки та випуски телевізійних новин.

Годі й казати, що подеколи природні катаклізми призводять до просто катастрофічних наслідків:  знищення об’єктів інфраструктури, втрати житла, пошкодження майна – власне, колосальних фінансових збитків.

Так, за офіційною статистикою, лише минулорічні повені в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях спричинили збитків на суму понад 234 млн грн. Та, на жаль, цьогорічні збитки внаслідок численних стихійних лих в Україні обіцяють бути ще вищими…

Надзвичайна подія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем BMW 535 нещодавно сталася в Миколаєві.  Через сильні шквали та зливу, що обрушилися на місто, на деяких ділянках вулиць утворилися калюжі заввишки пів метра, було повалено багато дерев, затоплено будинки, а автівки просто йшли під воду. Постраждав від негоди і BMW – дощова вода залила автомобіль до рівня дзеркал.

Страхова група «ТАС» визнала випадок, що стався із авто, страховим та оперативно врегулювала, виплативши клієнтові належне страхове відшкодування, що склало 482765 грн.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «3 зірки» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років входить до числа лідерів ринку страхування України, зокрема в сегменті автострахування, як за кількістю укладених договорів та залучених за ними премій, так і за обсягами виплачених відшкодувань. Так, за статистикою, щодня страховиком виплачується за укладеними договорами страхування в середньому 4,5 млн грн, з яких 3,7 млн грн – за обов’язковою «автоцивілкою», полісами «Зелена картка» та договорами КАСКО.