СГ «ТАС» відшкодувала автоперевізнику понад 1 млн грн збитків

СГ «ТАС» відшкодувала автоперевізнику понад 1 млн грн збитків

Страхове відшкодування в розмірі 1 174 918 грн днями виплатила Страхова група «ТАС» одній з вітчизняних автотранспортних компаній, що спеціалізується на перевезенні вантажу.

Інцидент, який згодом було визнано страховим випадком, стався на території Словаччини. Вантажний автомобіль Volvo, що належить фірмі-страхувальникові СГ «ТАС», при перевезенні вантажу за кордон потрапив в ДТП. Водій вантажівки на слизькій дорозі не впорався з керуванням, втратив контроль над машиною, автомобіль занесло, і він перевернувся на узбіччя. Внаслідок аварії було суттєво пошкоджено як сам автомобіль, так і вантаж, що ним перевозився, зокрема зіпсовано упаковку товару. 

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію, що сталася, страховою та прийняла рішення про виплату належного за договором страхування відповідальності автоперевізників та експедиторів страхового відшкодування.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» сьогодні є одним з беззаперечних лідерів страхового ринку України – як за сумою залучених платежів, так і за обсягом здійснених виплат. Так, за підсумками п’яти місяців обсяг страхових надходжень компанії досяг 524,82 млн грн. При цьому левова частка зібраних платежів – 71,86% – припадає на договори автострахування. Зокрема, за полісами ОСЦПВ впродовж вказаного періоду було залучено 180,36 млн грн платежів, за полісами «Зелена картка» – 113,28 млн грн, за договорами КАСКО – 83,49 млн грн.

В свою чергу, обсяг виплат страховика за звітний період склав 206,04 млн грн, з яких 174,29 млн  грн (84,59%) було відшкодовано за договорами автострахування. Так, за полісами обов’язкової «автоцивілки» потерпілим було виплачено 76,7 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 52,21 млн грн, за договорами КАСКО – 45,38 млн грн.