СГ «ТАС» виплатила понад 139 тис. грн за викрадену з авто аудіосистему

СГ «ТАС» виплатила понад 139 тис. грн за викрадену з авто аудіосистему

Страховий випадок стався на Дніпропетровщині, де клієнт СГ «ТАС» був у відрядженні.
Залишивши на ніч свій автомобіль Skoda Superb на стоянці біля готелю, чоловік аж ніяк не міг припустити, що його машині щось загрожує. Між тим, вранці на автовласника чекав досить неприємний сюрприз: невідомі злодії, розбивши скло на дверці, поцупили з салону дорогу аудіосистему. Втім, згодом з’ясувалося, що цим вони не обмежилися й заразом прихопили з собою підфарники.

Оперативно викликані правоохоронці ретельно дослідили відео з камер спостереження, обстежили територію стоянки та ймовірні шляхи відходу злочинців, зняли відбитки пальців з машини та відкрили провадження за фактом крадіжки, однак, попри всі їх зусилля, знайти крадіїв по гарячих слідах не вдалося. В свою чергу, Страхова група «ТАС», де Superb застрахована за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО», дослідивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та в стислий термін врегулювала справу, виплативши своєму клієнтові відшкодування в обсязі 139546 грн – саме цієї суми, за висновком експертів, сягнули збитки потерпілого автовласника-меломана.

Нагадаємо, за договором «ЄвроКАСКО» Страхова група «ТАС» покриває максимальний набір страхових ризиків, в тому числі протиправні дії третіх осіб, та містить унікальні корисні й цікаві для автомобілістів опції. Договір включає в себе п’ять різних програм страхування, з яких кожен автовласник може обрати найоптимальніший для себе варіант, що відповідає його реальним потребам в страховому захисті та за прийнятною ціною. Зокрема, програма «1 зірка» забезпечує захист майнових інтересів автовласника виключно на випадок викрадення чи знищення автомобіля. В свою чергу, за програмою «2 зірки» страховик відшкодує автовласникові й збитки, заподіяні внаслідок пошкодження застрахованого транспортного засобу в результаті ДТП, дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо, а також розбиття скла. Страхувальники, які обирають програму «3 зірки» мають право, до того ж, на виплату страхового відшкодування без надання довідки компетентних органів. За програмою «4 зірки» СГ «ТАС» відшкодує автовласнику збитки внаслідок пошкодження авто, спричинене будь-якими обставинами, а за програмою «5 зірок» гарантує розширене страхове покриття, що, окрім всіх вказаних вище переваг, включає в себе також покриття гідроудару, пошкодження шин, дисків, номерних знаків. Крім того, власники договору за програмою «5 зірок» мають право на прискорену виплату страхового відшкодування – в строк до п’яти робочих днів.