СГ «ТАС» повідомляє про особливості роботи на час карантину та заходи, спрямовані на створення додаткових зручностей для клієнтів

СГ «ТАС» повідомляє про особливості роботи на час карантину та заходи, спрямовані на створення додаткових зручностей для клієнтів

У зв'язку з оголошеною ВООЗ пандемією на захворювання COVID-19 та в рамках всеукраїнських карантинних заходів, спрямованих на протидію розповсюдженню коронавірусу, Страхова група «ТАС» вживає превентивних заходів в системі роботи з клієнтами.
СГ «ТАС» продовжує виконувати всі свої зобов'язання перед клієнтами. Однак відповідно до рекомендацій МОЗ більшу частину фахівців компанії переведено на гнучкий чи дистанційний формат роботи, а для клієнтів розроблено зручні сервіси для максимально можливого дистанційного обслуговування.

Так, в системі врегулювання задля безпеки та зручності клієнтів обслуговування договорів страхування СГ «ТАС» здійснюватиметься по можливості дистанційно та в онлайн-режимі, а саме: необхідні документи, що пов’язані з настанням страхового випадку, прийматимуться страховиком через електронну пошту, а також додаток Viber. Нагадуємо, що через паблік-екаунт СГ «ТАС» у Viber можна подати фото та документи на виплату за страховими випадками за полісами ОСЦПВ та КАСКО. Підключитися до паблік-екаунту СГ «ТАС» можна за посиланням: viber://pa/?chatURI=sgtas&context&text=start або відсканувавши QR-код.

В разі неможливості використання Viber рекомендуємо усе листування та подачу заяв і документів здійснювати у вигляді сканкопій чи фотографій через електронну пошту. Прийом відвідувачів у відділах врегулювання в компанії на час карантину по можливості буде максимально обмежено задля їх безпеки.

В разі настання страхового випадку з будь-якого виду страхування СГ «ТАС» просить усіх клієнтів діяти згідно з умовами договору та вчасно повідомляти про нього на телефон цілодобової гарячої лінії компанії. Всі свої подальші дії потрібно, як і раніше, погоджувати з представниками страховика та діяти виключно відповідно до їх інструкцій.
Офіси продажів СГ «ТАС» наразі працюють в штатному режимі.
Закликаємо всіх зберігати спокій та не панікувати!