Кредитний рейтинг СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAA

Кредитний рейтинг СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAA

26 вересня 2019 року рейтинговий комітет агентства «Кредит-Рейтинг» підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг Страхової групи «ТАС» за Національною рейтинговою шкалою на рівні uaAA. Прогноз рейтингу – «стабільний».

Нагадаємо, рейтинг uaAA присвоюється виключно тим компаніям, що характеризуються дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими установами, що представлені на ринку, та свідчить про високу здатність страховика виконувати свої зобов’язання за укладеними договорами страхування, його значні конкуренті переваги та солідні фінансові показники.

Зазначимо, що при оновленні рейтингу СГ «ТАС» експертами агентства було вивчено та проаналізовано повну фінансову звітність компанії за І півріччя поточного року.  

На думку експертів, серед основних факторів, що обумовили високий рейтинг СГ «ТАС», варто відзначити провідні позиції страховика на ринку, розгалужену регіональну мережу, збереження збалансованості портфеля, диверсифікацію активів, якими представлені страхові резерви, інформаційну відкритість та прозорість.