СГ «ТАС» виплатила понад 332 тис. грн за пошкоджений кросовер

СГ «ТАС» виплатила понад 332 тис. грн за пошкоджений кросовер

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» кросовер Ford Kuga, сталася на трасі в Чернівецькій області.

На дорогу, якою рухався автомобіль, несподівано вискочив собака. Намагаючись уникнути зіткнення та не збити тварину, водій різко загальмував, але не втримав авто і Kuga винесло на узбіччя, де машина врізалася в дерево.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль зазнав серйозних пошкоджень: було деформовано капот, переднє праве крило, дві двері, розбито бампер, лобове скло та блок-фару.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та виплатила страхувальникові відшкодування в розмірі завданих йому збитків – 332311 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» наразі є безперечним лідером ринку автострахування в Україні. Так, згідно з останніми даними, компанія посідає перше місце за обсягами продажів полісів обов’язкового та добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, а також входить в десятку найбільших страховиків на ринку КАСКО. Тільки за минулий рік компанією було відшкодовано за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО рекордну для страхового ринку суму відшкодувань – 587,12 млн грн.