За пошкоджений в аварії Ford СГ «ТАС» виплатила понад 433 тис. грн

За пошкоджений в аварії Ford СГ «ТАС» виплатила понад 433 тис. грн

«Думав, що встигну проскочити…», «Вчасно не зреагував…», «Дуже поспішав у справах…» – саме такі пояснення співробітникам патрульної поліції часто-густо дають автомобілісти, чиї «поспішні» дії призвели до ДТП. Та найсумніше те, що такий «поспіх», що в кращому випадку дозволить виграти «шумахеру» лічені секунди, у більшості ситуацій призводить до прикрих наслідків – пошкодження майна, в тому числі чужого, величезних збитків та травмування людей, а іноді – й смерті.

Аварія, в результаті якої було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» пікап Ford Ranger, сталася на Київщині. Назустріч пікапу, що рухався головною дорогою, несподівано з провулку на шаленій швидкості вилетів інший автомобіль, водій якого, як з’ясувалося пізніше, спізнювався на роботу, тож дуже поспішав і тому вирішив «проскочити». Годі казати, що проскочити не вийшло, як не вийшло і уникнути лобового зіткнення, в результаті якого значних пошкоджень зазнали обидва автомобілі. Зокрема в Ranger було пошкоджено обидва передні крила, капот, передній бампер, решітку радіатора, диски передніх коліс, розбито лобове скло, обидві блок-фари, дзеркала заднього виду тощо. Загальний збиток автовласника внаслідок пошкодження його авто склав, за висновком експертизи, 433500 грн.

Саме цю суму в якості страхового відшкодування і виплатила власникові Ford Ranger Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з безперечних лідерів ринку автострахування України як за обсягом залучених премій, так і за сумою виплачених відшкодувань. Так, за даними профільного видання Insurance TOP, СГ «ТАС» стабільно посідає перше місце на ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки» та входить в ТОП-5 страховиків на ринку КАСКО.

За статистикою щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 3,28 млн грн страхових відшкодувань, з яких 2,74 млн грн – за договорами автострахування.