СГ «ТАС» виплатила понад 596 тис. грн за пошкоджений Ford

СГ «ТАС» виплатила понад 596 тис. грн за пошкоджений Ford

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» мікроавтобус Ford Transit, сталася на трасі в Черкаській області. Клієнт компанії за кермом застрахованого буса намагався здійснити обгін іншого транспортного засобу, однак в цей момент водій машини, що їхала попереду, несподівано для інших учасників руху почав повертати ліворуч, не увімкнувши при цьому сигнал повороту. Незважаючи на зусилля водія Ford Transit, уникнути зіткнення не вдалося. Внаслідок удару мікроавтобус з’їхав в кювет та врізався в дерево на узбіччі. В результаті аварії автомобіль було серйозно пошкоджено: деформовано дах, капот, бампер, передні крила та двері, розбито вітрове скло, решітку радіатора, блок-фари та дзеркало заднього виду.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала інцидент страховою подією та прийняла рішення про виплату клієнтові належного за договором «Правильне КАСКО» відшкодування – в розмірі завданих йому в результаті страхового випадку збитків, що склали 596250 грн.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» - один з найпопулярніших договорів страхування наземного транспорту в продуктовій лінійці СГ «ТАС». Серед переваг договору варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків при мінімумі виключень та обмежень для клієнта. При цьому договором передбачено можливість виплати страхового відшкодування без надання довідок компетентних органів, компенсація витрат на порятунок авто, евакуатор тощо. Страхові виплати за договором «Правильне КАСКО» в разі пошкодження автомобіля здійснюються в термін до 15 робочих днів, а в разі його знищення чи викрадення – впродовж 25 робочих днів.