За підсумками І кварталу СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання безперечного лідера ринку «автоцивілки»

За підсумками І кварталу СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання безперечного лідера ринку «автоцивілки»

Авторитетне спеціалізоване видання Insurance TOP підвело підсумки роботи страхового ринку України за І квартал 2022 року.

Отже, згідно з оприлюдненими рейтингами Страхова група «ТАС» продовжує утримувати лідируючі позиції на ринку, зокрема в сегменті автострахування.

Так, компанія підтвердила звання багаторічного лідера ринку обов’язкової «автоцивілки» – як за сумою залучених за полісами ОСЦПВ платежів, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань. Вчергове очолила рейтинг страховиків СГ «ТАС» і в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. При цьому варто зауважити, що сума зібраних компанією  за цими договорами премій понад в два рази перевищує обсяг надходжень за ними страховика, що посів другу сходинку у відповідному рейтингу.

Перше місце посіла СГ «ТАС» і за сумою виплат, здійснених за «Зеленою карткою».

Як свідчать дані Insurance TOP, зміцнила свої позиції Страхова група «ТАС» і в сегменті особистого страхування. Так, компанія посіла третє місце на ринку туристичного страхування (страхування медичних витрат), хоча ще рік тому була п’ятою у відповідній рейтинговій таблиці. Водночас в сегменті добровільного медичного страхування СГ «ТАС» за результатами І кварталу, як і минулого року, посіла шосте місце, а в сегменті страхування від нещасних випадків – восьме проти десятого, яке посідала за підсумками перших трьох місяців 2021 року. Зміцнила позиції СГ «ТАС» і на ринку страхування на випадок хвороби: компанія посіла п’яту сходинку рейтингу, тоді як торік була шостою.

Покращила свої показники СГ «ТАС» і на ринку страхування сільськогосподарської продукції, де за результатами роботи в січні – березні поточного року стала п’ятою, хоча ще рік тому посідала у вказаному сегменті восьме місце.

Здолала за рік чотири сходинки СГ «ТАС» і в рейтингу страховиків, які працюють в сегменті страхування фінансових ризиків, посівши в ньому за підсумками І кварталу 2022-го четверте місце проти восьмого за результатами звітного періоду 2021-го.

В свою чергу, на ринку страхування від вогню та стихійних явищ СГ «ТАС» посіла сьоме місце, хоча рік тому була десятою у відповідній рейтинговій таблиці. Сьоме місце посіла Страхова група «ТАС» і в сегменті страхування цивільної авіації.

Загалом за підсумками І кварталу 2022 року СГ «ТАС» традиційно увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків країни за обсягом чистих платежів, а також посіла третє місце за обсягом здійснених виплат. За показником прямого страхування компанія посіла четверту сходинку рейтингу.

Нагадаємо, за показником сформованих резервів СГ «ТАС» посідає друге місце серед страховиків країни, за обсягом гарантійного фонду – третє.