СГ «ТАС» увійшла до ТОП-5 страховиків у 20 регіонах України

СГ «ТАС» увійшла до ТОП-5 страховиків у 20 регіонах України

Згідно з рейтингами Insurance TOP, оприлюдненим за підсумками 2018 року, Страхова група «ТАС» продовжує утримувати провідні позиції в усіх регіонах України. Так, компанія увійшла до ТОП-5 у 20 регіонах країни з 24-х. При цьому у дев’яти областях Страхова група «ТАС» стала безперечним лідером місцевого ринку. Отже, компанія традиційно очолила рейтинги страховиків Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Івано-Франківщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини, а також виборола «золото» на регіональних ринках Луганщини та Сумщини, де ще рік тому посідала другі місця.

Варто зазначити, що в деяких областях України відрив СГ «ТАС» він найближчих конкурентів є дуже суттєвим. Так, якщо на Черкащині та Волині обсяг залучених компанією платежів перевищує суму зборів страховиків, які посіли другу сходинку рейтингу, на 24% та 26% відповідно, то по Івано-Франківській області цей показник сягає вже 67%, а на Хмельниччині – всі 90%! Втім, справжній рекорд встановила Страхова група «ТАС» на Житомирщині, де надходження компанії майже в 2,5 рази перевищують обсяг премій, залучених впродовж минулого року найближчим конкурентом, а також на Тернопільщині, де сума платежів, зібраних компанією, в 3,2 рази перевищує аналогічний показник «срібного» призера рейтингу.

Водночас на Донеччині та Закарпатті Страхова група «ТАС» продовжує утримувати друге місце на регіональному страховому ринку. Крім того, другу сходинку рейтингової таблиці СГ «ТАС» посіла на Миколаївщині та Чернігівщині, де рік тому була третьою. Відповідно, почесну «бронзу» компанія виборола на Херсонщині, де за підсумками позаминулого року посідала четверте місце.
В свою чергу, четверту позицію в рейтинговій таблиці посіла Страхова група «ТАС» у Вінницькій, Львівській, Полтавській та Рівненській областях. В Дніпропетровській області компанія стала п’ятою. Крім того, за підсумками минулого року СГ «ТАС» замкнула п’ятірку лідерів в Запорізькій області, де раніше посідала шосту сходинку рейтингу.

Загалом, як свідчать рейтинги Insurance TOP, в 2018 році СГ «ТАС» покращила свої позиції у семи регіонах України.