Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО склала 310 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО склала 310 тис. грн

Чергову велику виплату минулого тижня здійснила Страхова група «ТАС»: страхове відшкодування в розмірі 310 тис. грн було перераховано транспортній компанії – власникові вантажного автомобіля MAN, який потрапив в аварію на Одещині.
Автомобіль було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».

Пропускаючи автівку, що намагалася обігнати вантажівку, водій MAN не впорався з керуванням, внаслідок чого важка машина перевернулася на слизькій дорозі та влетіла в кювет.

Після оперативного вивчення обставин інциденту Страхова група «ТАС» визнала подію страховою та виплатила належне за договором страхове відшкодування за пошкоджену вантажівку.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» - один з найпопулярніших в продуктовій лінійці Страхової групи «ТАС», що обумовлене цілою низкою переваг для страхувальників, які він містить. Зокрема, договором передбачене покриття максимального переліку страхових ризиків, розширені можливості щодо виплат без довідок компетентних органів, оптимальні строки здійснення страхових відшкодувань в разі настання страхової події, а також багато цікавих, корисних та вигідних для автовласника опцій.