За викрадений позашляховик СГ «ТАС» заплатила понад 800 тис. грн

За викрадений позашляховик СГ «ТАС» заплатила понад 800 тис. грн

Страхове відшкодування в розмірі 818 487 грн виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові з Закарпаття, власникові позашляховика Land Cruiser Prado. Дорогу автівку було викрадено невідомими особами посеред білого дня в Луцьку. Припаркуваши авто на одній з жвавих вулиць міста, після повернення власник не знайшов його на місці. Пошуки авто правоохоронцями «по гарячих слідах» результату, на жаль, не дали.

В свою чергу, Страхова група «ТАС», визнавши подію страховою, прийняла рішення про виплату страхового відшкодування згідно з умовами укладеного договору «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, за десять місяців поточного року СГ «ТАС» було відшкодовано клієнтам та потерпілим збитків на загальну суму 291,66 млн грн, левова частка з яких припадає саме на договори автострахування. Так, за полісами обов‘язкової «автоцивілки» страховиком за вказаний період було відшкодовано 100,18 млн грн. Водночас сума виплат за полісами «Зелена картка» сягнула позначки 76,68 млн грн. На третьому місці в портфелі виплат страховика – договори КАСКО, за якими впродовж десяти місяців було відшкодовано сумарно 69,35 млн грн.