СГ «ТАС» виплатила 638 тис. грн за договором КАСКО

СГ «ТАС» виплатила 638 тис. грн за договором КАСКО

Страхове відшкодування в сумі 638 тис. грн виплатила Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов‘язань за договором «Правильне КАСКО».

Страхова подія, внаслідок якої застрахована вантажівка Mercedes Actros отримала численні пошкодження, сталася в місті Новоград-Волинській на Житомирщині.

Водій Mercedes не впорався з керуванням, в результаті чого допустив зіткнення під час руху з іншим вантажним автомобілем.

За висновком експертів, відновлювальний ремонт застрахованої Страховою групою «ТАС» вантажівки коштуватиме 638 тис. грн. Саме ця сума й була оперативно перерахована страховиком власнику автомобіля, що дозволило швидко розпочати ремонті роботи.

Нагадаємо, загальний обсяг виплат СГ «ТАС» за перші сім місяців поточного року склав 195,26 млн грн, з яких 165,94 млн грн було відшкодовано за договорами автострахування. Зокрема, за полісами «автоцивілки» СГ «ТАС» впродовж звітного періоду виплатила потерпілим 65,31 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 53,27 млн грн. Третє місце в портфелі виплат страховика посідає КАСКО: за договорами страхування наземного транспорту СГ «ТАС» за січень – липень 2017 року виплатила сумарно 47,36 млн грн.