Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку та причеп перевищило 260 тис. грн

Відшкодування СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку та причеп перевищило 260 тис. грн

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований за договором «Правильне КАСКО» причеп Schmitz, сталася у Львові. Вантажівка на вузькій дорозі не розминулася з фурою Mercedes, «зачепивши» її бортом причепа. За висновком експертів, внаслідок ДТП власникові застрахованого авто було заподіяно збитків на суму 153 613 грн. Страхова група «ТАС», виконуючи свої зобов‘язання за договором, оперативно та в повному обсязі виплатила клієнту відповідне страхове відшкодування.

Водночас виплата СГ «ТАС» за інший застрахований вантажний автомобіль – Scania R420 – склала 111 303 грн. Внаслідок наїзду на тварину, що зненацька в темряві вискочила на трасу, було пошкоджено передню частину водійської кабіни вантажівки. Аварія сталася в передмісті міста Познань в Польщі. Страхова група «ТАС», визнавши подію страховою, здійснила виплату належного страхового відшкодування, чим забезпечила швидке відновлення машини.

Нагадаємо, за даними авторитетного рейтингу Insurance TOP Страхова група «ТАС» продовжує активно зміцнює позиції на ринку автострахування України. Зокрема, за останніми даними рейтингу, компанія посіла друге місце на ринку обов‘язкової «автоцивілки» та восьме – на ринку КАСКО.