Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО склала 289 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором КАСКО склала 289 тис. грн

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Toyota RAV4 сталася на Львівщині.

Рухаючись слизькою після дощу трасою, водій автівки не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Skoda, що їхав попереду. В результаті аварії було пошкоджено передню частину кузова застрахованого кросовера: розбито бампер та блок-фари, деформовано кришку капоту.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, що сталася, визнала її страховою та відшкодувала своєму клієнтові його збитки в розмірі 289 000 грн. Авто було застраховано за договором КАСКО «Зелений коридор».

Нагадаємо, договір «Зелений коридор» є унікальною розробкою спеціалістів Страхової групи «ТАС», що відповідає вимогам навіть найвибагливіших автовласників. Так, договір передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків, нульову франшизу, розширену територію дії, компенсацію витрат на евакуатор, готель, забезпечення технічної допомоги в дорозі тощо. За умовами договору «Зелений коридор» страхова сума не зменшується впродовж всього терміну його дії – незалежно від кількості здійснених страхових виплат, а розмір заподіяних внаслідок страхового випадку збитків визначається за рахунками СТО, в тому числі за вибором клієнта. Ще однією особливістю вказаного договору є безпрецедентно малі строки виплат – від 5 робочих днів.