За двома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила понад 443 тис. грн

За двома договорами КАСКО СГ «ТАС» виплатила понад  443 тис. грн

Одразу два страхові випадки, що сталися за схожих обставин в Києві, врегулювала днями Страхова група «ТАС», виплативши за ними сумарно 443 626 грн.

Обидві автівки було пошкоджено внаслідок зіткнення з іншими транспортним засобами під час руху.
Так, аварія із застрахованим позашляховиком Volvo ХС90 сталася на столичному Індустріальному мосту. Клієнт СГ «ТАС», рухаючись в заторі, не розрахував безпечну дистанцію, внаслідок чого допустив зіткнення зі Skoda Octavia, що їхала перед ним. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено капот, бампер та фару позашляховика. За висновками експертів, сума збитків страхувальника СГ «ТАС» внаслідок пошкодження його авто склала 232 359 грн. Саме цю суму й перерахував страховик на рахунок СТО, де здійснюватиметься ремонт машини.

Водночас страхова виплата за пошкоджений за аналогічних обставин автомобіль Citroen C-Crosser склала 211 267 грн. Під час руху водія застрахованого кросовера засліпило сонце, тож на якусь мить він втратив пильність та не помітив, що авто, що їхало перед ним в потоці, раптом загальмувало. Внаслідок зіткнення з Mitsubishi Grandis було пошкоджено передню частину Citroen. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала інцидент страховою подією та оперативно виплатила своєму клієнтові належне страхове відшкодування.

Додамо, що обидва автомобілі було застраховано за договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» є одним з найпопулярніших договорів страхування наземного транспорту на українському ринку автострахування, що обумовлене низкою його переваг у порівнянні з аналогами.
Головними особливостями договору «Правильне КАСКО» є покриття максимального переліку страхових ризиків та мінімум виключень і обмежень для клієнта. Договором передбачено розширені можливості щодо виплат без надання довідок компетентних органів, компенсація витрат на рятування застрахованого транспортного засобу, евакуатор тощо.
Страхові виплати за договором здійснюються впродовж 15 робочих днів, у випадку знищення або викрадення авто – впродовж 25 робочих днів.