За десятьма страховими випадками в 2017 році СГ «ТАС» виплатила 9 млн грн

За десятьма страховими випадками в 2017 році СГ «ТАС» виплатила 9 млн грн

Страхова група «ТАС» оприлюднила інформацію щодо своїх найкрупніших виплат за минулий рік. Як свідчить статистика страховика, найбільші страхові відшкодування року припали на договори КАСКО. При цьому загальна сума виплат компанії лише за десятьма договорами страхування наземного транспорту сягнула 9 млн грн!

Найбільшою виплатою минулого року для СГ «ТАС» стало відшкодування в розмірі 1,9 млн грн за знищений в результаті пожежі на Київщині автомобіль Mercedes GL 350. Дороге авто було застраховано за договором КАСКО «Зелений коридор». Примітно, що страхову подію було врегульовано страховиком лише за три тижні з дати повідомлення про її настання.

Водночас ремонт такого ж самого автомобіля, пошкодженого в результаті ДТП на Житомирщині, коштував СГ «ТАС» 562 648 грн. За два тижні з дати повідомлення про страховий випадок страховик перерахував клієнтові належне за укладеним договором «Правильне КАСКО» відшкодування.

Чималі страхові виплати було здійснено впродовж року й за випадками викрадення авто. Так, 1 413 431 грн виплатила Страхова група «ТАС» за викрадений в Харкові Mercedes ML 350. Автомобіль було застраховано за договором «Зелений коридор».

В свою чергу, страхове відшкодування за викрадений в Южноукраїнську на Миколаївщині позашляховик Range Rover склало 1 121 314 грн. Автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Водночас страхова виплата за викрадений посеред білого дня в Луцьку позашляховик Land Cruiser Prado склала 818 487 грн. Авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Понад мільйон гривень, а саме 1 016 760 грн, виплатила Страхова група «ТАС» й за знищений в результаті лобового зіткнення з іншим транспортним засобом позашляховик Lexus LS 570. Аварія сталася на трасі в Дніпропетровській області. Дорогу машину було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

Цілу низку великих виплат минулого року СГ «ТАС» здійснила й за страховими випадками з застрахованими за договорами КАСКО вантажними автомобілями.

Так, 630 000 грн було відшкодовано за пошкоджену в результаті зіткнення з іншим транспортним засобом вантажівку Mercedes Actros. Застрахований за договором «Правильне КАСКО» автомобіль потрапив в аварію на Житомирщині.

Водночас за пошкоджену в дорожньо-транспортній пригоді вантажівку DAF Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 554 270 грн. Водій застрахованої за договором «Правильне КАСКО» машини на слизькій трасі не впорався з керування, в результаті чого авто в‘їхало у відбійник та перевернулося. Аварія сталася на Житомирщині.

В дещо меншу суму, а саме – 505 284 грн, обійшовся СГ «ТАС» ремонт іншого вантажного автомобіля тієї ж марки. Водій DAF не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. Ця ДТП також сталася на Житомирщині.

І замикає «десятку» найбільших за рік відшкодувань СГ «ТАС» виплата в розмірі 469 641 грн, також за страховим випадком з вантажним автомобілем. Водій вантажівки Scania не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль занесло, він влетів в кювет та перевернувся. Аварія сталася на Дніпропетровщині.