Страхова Група «ТАС» вчергове підтвердила лідерство на ринку ОСЦПВ

Страхова Група «ТАС» вчергове підтвердила лідерство на ринку ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України оприлюднило результати роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за VI квартал 2022 року.

Отже, загалом в жовтні – грудні минулого року учасниками ринку було оформлено понад 1,95 млн полісів обов’язкової «автоцивілки», з яких 249338 договорів було укладено Страховою групою «ТАС».

Обсяг зібраних за останні три місяці 2022 року всіма учасниками ринку платежів склав 2,046 млрд грн. При цьому лідером ринку за сумою залучених премій  вчергове стала Страхова група «ТАС», яка вже багато років поспіль незмінно посідає перше місце в сегменті обов’язкової «автоцивілки».

Традиційно перше місце СГ «ТАС» посіла і за кількістю врегульованих за полісами ОСЦПВ вимог постраждалих: з 27806 виплат, здійснених всіма членами МТСБУ, 3361 здійснила саме Страхова група «ТАС».

Загалом за VI квартал минулого року учасниками ринку було виплачено за полісами «автоцивілки» в якості страхових відшкодувань сумарно майже 756,8 млн грн, з яких 87369396 грн виплатила Страхова група «ТАС», посівши перше місце і за цим показником.

Варто зауважити, що традиційно перше місце посіла СГ «ТАС» серед лідерів ринку ОСЦПВ і за оперативністю виплат.

Нагадаємо, загалом за минулий рік Страхова група «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань за укладеними договорами страхування 904,32 млн грн, в тому числі за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – 353,29 млн грн.