СГ «ТАС» виплатила 3,5 млн гривень страхових відшкодувань за період з 28 січня по 1 лютого ц.р.

СГ «ТАС» виплатила 3,5 млн гривень страхових відшкодувань за період з 28 січня по 1 лютого ц.р.

Київ. 4 лютого. Страхова Група «ТАС» виплатила 3,5 млн грн страхових відшкодувань за період з 28 січня по 1 лютого ц. р. Більшу частину цієї суми становили виплати за договорами автострахування: з ОСЦПВ – 1,6 млн грн та КАСКО – 1,1 млн грн. За договорами добровільного медичного страхування було виплачено 677,5 тис. грн, решта – за іншими видами страхування.

Найбільша виплата була здійснена на суму 86,8 тис. гривень за договором КАСКО власнику автомобіля Renault koleos, водій якого під час руху на перехресті вулиць Кірова та Єгорова у місті Кіровограді, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2105 через недотримання вимоги знаку «вступити дорогу». В результаті ДТП автомобілю, застрахованому у СГ «ТАС», були завдані значні механічні пошкодження. Постраждалих немає.

Крім того, за договором КАСКО Компанією було виплачено 79 тис. грн власникові Range Rover, якому під час руху вул. Котовського у м. Борисполі на смугу виїхав зустрічний автомобіль BMW, намагаючись здійснити обгін. В наслідок ДТП було пошкоджено передній бампер, решітку радіатора, ліву фару, капот застрахованого в СГ «ТАС» автомобіля.

«Протягом 2012 року наша Компанія виплатила 194,4 млн грн. Всього врегульовано близько 180 тис. справ, – розповідає начальник Служби врегулювання страхових випадків СГ «ТАС» Віктор Панасюк. – Кожен, хто купує поліс страхування, розраховує, що у разі складних та неочікуваних життєвих обставин, страхова компанія надасть необхідну фінансову підтримку для вирішення проблем, виплативши страхове відшкодування».

Довідка:

Страхова Група «ТАС» – одна з найбільших страхових компаній України, заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам більш 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов'язкового страхування.

• СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 27 регіональних дирекцій і філій, 330 центрів продажів по всій території України, де працюють близько 1300 штатних фахівців і більше 2000 страхових агентів.

• За 2012 рік Компанія зібрала 362 млн гривень страхових премій та виплатила 194,4 млн гривень страхових відшкодувань.

• СГ «ТАС» є членом Ліги страхових організацій України, членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного Клубу страхових виплат України, а також Європейської бізнес асоціації, Міжнародної торгової палати, Українського союзу промисловців і підприємців і Бюро кредитних історій.