У СГ «ТАС» відбувся прес-сніданок для журналістів

У СГ «ТАС» відбувся прес-сніданок для журналістів

20 вересня страхова група «ТАС» провела прес - сніданок для журналістів «15 питань Павлу Царуку», який був присвячений 15-річчю роботи СГ «ТАС» на страховому ринку.

Основною темою зустрічі стало підведення підсумків діяльності Компанії за 15 років. Павло Царук розповів журналістам про етапи розвитку Компанії, про її досягнення на ринку і про успішні команди ТАСівців протягом 15 років. Царук зробив акцент на тому, що СГ «ТАС» за час своєї роботи завжди дотримувалася принципу - бути максимально клієнторієнтованої та надавати якісний сервіс та послуги клієнту. За словами П. Царука загальна сума виплат відшкодованих СГ «ТАС» за час свого існування склала більше 1 млрд. грн., а клієнтами за цей період стали більше 3 млн. фізичних осіб.

Відповідаючи на запитання представників ЗМІ про плани на 2014 рік, Павло Царук підкреслив, що головним пріоритетом Компанії є зміцнення своїх позицій на ринку «ОСАГО» та «Зеленої карти», інвестування в нові канали продажів, залучення професійних команд - продавців і посилення роздрібної мережі СГ «ТАС». Також одними з важливих завдань наступних періодів діяльності Компанії є збільшення частки ринку КАСКО та страхування майна. А в найближчих планах Компанії - завершення робіт з оновлення процесів і сервісів для клієнтів з врегулювання страхових подій, завдяки яким буде прискорено та спрощено процедуру врегулювання для клієнта.