15 років успіху із страховою групою «ТАС»

15 років успіху із страховою групою «ТАС»

19 жовтня відбулися урочисті заходи, з нагоди 15 – річниці з дня народження страхової групи «ТАС». Понад 1000 співробітників Компанії з різних куточків України зібралися в центрі культури та мистецтв НТУУ «КПІ», щоб привітати один одного з цим святом та відсвяткувати 15 років спільного успіху.

Під час урочистої частини заходу були відзначені кращі співробітники та всі регіональні підрозділи Компанії. Привітати працівників страхової групи «ТАС» прийшли почесні гості: Сергій Тігіпко, Голова Ради Директорів ІФГ «ТАС» – Сергій Попенко, Президент ЛСОУ – Наталія Гудима.

«Створюючи страхову групу «ТАС» - ми ставили перед собою амбітну мету – стати компанією №1 в Україні, - наголосив у своєму виступі Сергій Тігіпко. Я вважаю, в Компанії є великий потенціал, найголовніше – не зупинятися в зоні свого комфорту та постійно рухатись вперед. Ми живимо в час змін і успішний той, хто до цих змін швидко адаптується. Сьогодні необхідно будувати абсолютно нову Компанію в новій системі координат і з новими підходами до клієнта. А для цього потрібно не зупинятися на досягнутому, а реалізувати найсміливіші ідеї й завдання, шукати індивідуальні підходи й неординарні рішення», - додав Тігіпко.

Голова Правління Павло Царук у своїй вітальній промові зазначив наступне: ««ТАС» – це високоефективна команда - професіоналів, яка здатна робити неможливі речі. Компанія з кожним роком стає все більш інноваційною та технологічною. Про це говорять вже реалізовані проекти в галузі IТ та врегулюванні. Це і впроваджений максимально зручний процес врегулювання - інтеграція з авторизованими СТО на рівні ІТ через систему «Аврора» та врегулювання страхових випадків за 5 днів в простому сегменті до 7000 грн. за програмою страхування «Зелений коридор».

Завдяки своїм працівникам страхова група «ТАС» за 15 років існування уклала понад 7,6 млн договорів та відшкодувала понад 1 млрд грн, а клієнтами Компанії за цей період стали більше 3 млн осіб. Сьогодні «ТАС» - це народна Компанія, адже клієнти можуть прийти до нас в 29 філій та дирекцій або в одну з 450 точок – продаж, що розташовані по всій країні».

В ході святкування відбувся концерт акапельної групи «Піккардійська терція», а також виступили переможці корпоративного конкурсу ««ТАС» - має талант!» Завершилося свято яскравим зорепадом повітряних кульок та ювілейним тортом.