Понад 322 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Понад 322 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» кросовером Nissan Qashqai сталася на одному з центральних перехресть в Черкасах в годину пік. Клієнт Страхової групи «ТАС», рухаючись другорядною дорогою, на зелений сигнал світлофору виїхав на перехрестя, аж раптом в його авто несподівано врізався інший учасник дорожнього руху, який їхав головною дорогою. В результаті зіткнення було суттєво пошкоджено обидва автомобілі. Зокрема у застрахованого авто було пошкоджено передню частину кузова: капот, бампер, розбито решітку радіатора та обидві блок-фари. Тож залишав місце пригоди автомобіль вже на евакуаторі.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини справи, визнала інцидент страховим випадком і оперативно врегулювала його, виплативши страхувальникові належне відшкодування в розмірі його збитків. Сума виплати склала 322860 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та ціною. Завдяки такому гнучкому підходу, в рамках договору «ЄвроКАСКО» кожен автовласник в залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей може обрати оптимальну для себе програму страхування. Зокрема автомобілісти, що вважають за потрібне убезпечити себе виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення авто, – обирають програму «1 зірка». Ті, хто хоче до того ж захисти себе на випадок збитків «середньої важкості», – зупиняють свій вибір на «2 зірках». Автовласники, які прагнуть відчувати підтримку навіть у випадках, коли в результаті страхової події зазнають невеликих збитків, купують програму «3 зірки». Водночас програмою «4 зірки», окрім всього переліченого, також передбачено низку цікавих та корисних опцій для автомобілістів, в тому числі можливість самостійно обрати СТО для ремонту свого автомобіля та скористатися перевагами «Валютного коридору». Повний захист авто на випадок будь-яких негараздів забезпечує програма «5 зірок», що включає в себе покриття «Все включено», розширений сервіс та прискорену виплату страхового відшкодування.