За пошкоджений в ДТП автомобіль СГ «ТАС» виплатила понад 225 тис. грн

За пошкоджений в ДТП автомобіль СГ «ТАС» виплатила понад 225 тис. грн

Лише два тижні знадобилося СГ «ТАС», аби врегулювати страховий випадок, що стався із застрахованим автомобілем Audi A6.

Авто потрапило в аварію в Луцьку.  А причина її банальна – неуважність водія.

Прямуючи в транспортному потоці за кермом свого авто,  клієнт СГ «ТАС» на мить відволікся і вчасно не помітив, що позашляховик Toyota Land Cruiser, що їхав перед ним, включивши сигнал повороту, призупинився на перехресті, збираючись звернути в провулок. Наслідком такої неуважності й стало зіткнення: A6 врізався в Land Cruiser. В результаті аварії обидва авто зазнали пошкоджень. Зокрема у позашляховика було пошкоджено задній бампер, у Audi ж пошкоджень виявилося більше: капот, передній бампер, решітка радіатора тощо. При цьому загальний збиток власника А6 внаслідок інциденту, згодом визнаного страховим випадком, склав 225398 грн.

Саме цю суму оперативно і в повному обсязі в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором «ЄвроКАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» в якості страхового відшкодування. З метою якнайшвидшого відновлення автомобіля кошти одразу було перераховано на рахунок  обраної  автовласником СТО, де здійснюватиметься ремонт його транспортного засобу.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору.

Нагадаємо, за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» СГ «ТАС» забезпечує страховий захист автомобіля за принципом повного КАСКО, що включає в себе покриття максимального переліку страхових ризиків на випадок будь-яких негараздів. Крім того, програмою передбачено низку опцій, що можуть стати у нагоді кожному автовласникові.

Зауважимо, що загалом договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування, різних за наповненням та розрахованих на різні сегменти автовласників – в залежності від їх індивідуальних потреб в рівні необхідного страхового захисту та фінансових можливостей.