СГ «ТАС» увійшла до ТОП-5 страховиків у 21 регіоні України

СГ «ТАС» увійшла до ТОП-5 страховиків у 21 регіоні України

Згідно з даними видання Insurance TOP, за результатами роботи ринку впродовж січня – червня поточного року Страхова група «ТАС» продовжує утримувати провідні позиції у всіх регіонах України.

Так, за підсумками І півріччя компанія увійшла в «п‘ятірку» найкращих страховиків у 21 області з 24-х. При цьому у 8 регіонах Страхова група «ТАС» стала безперечним лідером. Зокрема, йдеться про регіональні ринки Волині, Житомирщини, Івано-Франківщини, Кіровоградщини, Тернопільщини, Хмельниччини, Миколаївщини та Черкащини. Вже впродовж декількох років СГ «ТАС» не лише утримує лідируючі позиції в цих регіонах, а й щоразу покращує свої показники, збільшуючи відрив від найближчих конкурентів. І в деяких областях він на сьогодні є просто колосальним!

Так, згідно з рейтингом обсяг страхових надходжень СГ «ТАС» в Кіровоградській області на 63,4% перевищує суму страхових платежів, зібраних компанією, що посіла другу сходинку в рейтингу.

Ще кращі показники в СГ «ТАС» на Житомирщині та Івано-Франківщині, де відрив від найближчих конкурентів склав 83% та 95% відповідно. Втім, справжнім рекордсменом Страхова група «ТАС» стала на Тернопільщині: обсяг страхових надходжень компанії в регіоні майже в 3,2 рази перевищує суму платежів, зібраних впродовж зазначеного періоду «срібним» призером рейтингу!
Друге місце на регіональному рівні СГ «ТАС» посіла на Вінниччині та Донеччині. На Луганщині та Чернігівщині компанія виборола почесну «бронзу». Крім того, третє місце СГ «ТАС» посіла й на регіональному страховому ринку Сумщини, де покращила свої показники порівняно з результатами І кварталу, піднявшись на одну сходинку.

Обсяг страхових надходжень за перші шість місяців забезпечив СГ «ТАС» четверте місце на Закарпатті, Львівщині, Рівненщині та Херсонщині.

Відповідно, п‘ятою СГ «ТАС» стала в Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській областях. Крім того, компанія посіла п‘яту сходинку рейтингу страховиків Чернівецької області, покращивши свої показники та піднявшись на одну позицію в рейтинговій таблиці.

Додамо, що стрімкий рух вперед Страхова група «ТАС» продемонструвала й на Одещині та Харківщині, де завдяки ефективній роботі покращила свої позиції, піднявшись з сьомого місця на шосте. Крім того, шосте місце СГ «ТАС» посіла на ринку Київщини.
Загалом порівняно з результатами І кварталу СГ «ТАС» покращила свої позиції в чотирьох областях, ще в 18 регіонах позиції компанії залишились незмінними.